Informatie avond

Informatie avond

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe acupunctuur nu werkt? Grijp dan nu je kans om op dinsdag 21 september in Wilp of woensdag 22 september in Vaassen as GRATIS kennis te maken met acupunctuur. Er is vooral veel ruimte om vragen te stellen n.a.v. een korte presentatie over de basis principes van acupunctuur.

Zelf kunt u ervaren hoe een behandeling in zijn werk gaat. Van origine was acupunctuur vooral bedoeld om mensen gezond te houden. Nu met de huidige situatie staat dit onderwerp weer volop in de belangstelling.

Gebruik je de pil om van de pijnlijke menstruatie af te zijn of heb je regelmatig last van blessures dan is dit een moment om je te laten informeren. Chronische klachten na bijvoorbeeld een CORONA besmetting kunnen vaak succesvol worden behandeld.

Waar:

Dorpshuis de Pompe, Dorpsstraat 41, 7384 BD Wilp op dinsdag 21 september as en op

woensdag  22 september in het Gezondheidscentrum Vaassen, van Riebeeckstraat 87 , 8172 GT Vaassen. Beide dagen van 19.30 – 21.30 uur.

Aanmelden i.v.m. CORONA maatregelen is verplicht.

Mail naar info@vanderburghacupunctuur.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.