Voeding

Inmiddels weten we al dat elk pondje door het mondje gaat, volgens een oud Nederlands gezegde. We zeggen ook wel eens je bent wat je eet.

En dat klopt natuurlijk ook voor een groot deel wel. Wel met een kanttekening dat bij sommige metabolische afwijkingen het lichaam extreem kan reageren op de voeding. Klopt je voeding niet dan zul je vroeg of laat klachten krijgen.

Momenteel en zeker de laatste jaren vindt er een bewustwording plaats bij de mensen over het gebruik van de juiste voeding.

Zeer veel mensen blijven tegen beter weten in toch vast zitten aan oude (voeding) gewoontes.  En je kunt ze ook geen ongelijk geven.

De diverse instanties rollen soms over elkaar heen om te vertellen dat bepaalde voeding goed is en het jaar erop wordt dit weer tegengesproken.

Het mooie van de TCG is dat ook op dit gebied er veel, heel veel ervaring met voeding is opgedaan.

Wilt u meer weten over voeding? Dan is deze  site zeker een aanrader.

Vanuit deze traditie zal ik ook altijd in het behandelplan, lifestyle adviezen dus ook voedingsadviezen meegeven.

Immers voeding is het basis element van het fysieke- en astrale lichaam.

Niets moet, alles mag, en als ik u vertel dat het beter is om geen zuivelproducten te nemen dan kijkt u hier ongetwijfeld van op.

Ja het mannetje Joris Driepinter heeft ons anders doen geloven.

Driepinter

Het wel of niet gebruiken van zuivelproducten zal zeker bijdragen in de snelheid waarmee u uw gezondheid weer in balans krijgt. U heeft de keuze…

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voedingsadviezen worden indien nodig tijdens een acupunctuur of kruiden consult gegeven. Dit advies wordt gedoseerd gegeven omdat er niets zo moeilijks bestaat als het veranderen van ingeslepen gewoontes.

Het is ook mogelijk als u niet naar de praktijk kunt komen, u een behandeling thuis kunt krijgen.

Het is nu ook mogelijk om via een e-consult advies in te winnen.