Logo_liggend_blauw-geel

Reuk na Covid zomer 2022

Lieve mensen,

Onlangs heb ik een bijscholing oor acupunctuur gevolgd. Dit vakgebied is voor velen erg interessant omdat hier de Oosterse en reguliere geneeskunde bij elkaar komen. De Belgisch Franse arts dr Nogier heeft in de vijftiger jaren veel onderzoek gedaan op dit gebied.
Dit heeft geresulteerd in het in kaart brengen van diverse oor punten die ook voor de regulier geschoolde arts te gebruiken zijn.Reuk terug na Covid
Onderzoek in de diverse Nederlandse ziekenhuizen hebben aangetoond dat het virus de hersenzenuw kan beschadigen waardoor het reukorgaan niet goed functioneert.
De docent die de bijscholing verzorgde is huisarts en is op onderzoek uitgegaan of hij door middel van oor acupunctuur het reukvermogen kon herstellen. Deze methode heeft hij gevonden en toegepast bij een aantal patiënten van hem.
Hij is hier succesvol mee gebleken en ik ga deze methode nu ook inzetten in mijn praktijk. Een enkele behandeling is slechts nodig om resultaat te bereiken.
Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dit graag. Deze informatie mag natuurlijk ook aan jullie familie, vrienden en kennissen worden doorgegeven. Immers lekker eten begint ook met het waarnemen van de geur van eten.


tussenstuk-tekst
SunfieldPhotography-Egbert-2
Tot binnenkort

Egbert vd Burgh
facebook instagram website email 
Email Marketing Powered by MailPoet