Logo_liggend_blauw-geel

NIEUWSBRIEF 3 winter 2021

Lieve mensen,

De feestdagen liggen al weer een tijdje achter ons. Hierbij wens ik jullie een goed en gezond 2021 toe.
Het afgelopen jaar was voor velen een bijzonder jaar. We werden geconfronteerd met zaken waar we nog nooit eerder mee te maken hebben gehad. Een ieder verwerkt dit dan ook op zijn eigen manier.
Er is nu wel licht aan het einde van de tunnel. Het vaccin is binnen en er kan gevaccineerd worden. Langzaam keren we dit jaar terug naar een "normale" samenleving.

Petitie
De praktijk is nog zeker dicht tot en met 19 januari 2021. Het aantal besmettingen loopt terug maar niet snel genoeg. De beroepsvereniging dringt sterk aan bij het ministerie om ons belangrijke werk weer te mogen hervatten, echter ze zijn vooral erg druk met andere zaken en hebben nauwelijks tijd om ons verzoek te beantwoorden. Wel is er een actie gestart om een petitie te tekenen op https://petities.nl/petitions/erken-acupunctuur-als-medisch-contactberoep?locale=nl .
Hier zijn al vele duizenden handtekeningen gezet.

Doelen
Het afgelopen jaar stelde mij voor mooie uitdagingen en ook voor dit jaar heb ik zo mijn doelen gesteld. Het is overigens nooit verkeerd om doelen te stellen, hoe oud je ook bent. Eén van mijn doelen is om niet alleen in de avonduren aan de slag te kunnen maar ook overdag. Nu zijn mijn mogelijkheden om overdag in Vaassen aan de slag te gaan beperkt tot de zaterdagochtend.

Extra locatie
Om overdag ook te kunnen behandelen heb ik contact gezocht met mijn huisarts in Wilp. Hij was zeer enthousiast over mijn plannen en biedt de mogelijkheid om in zijn praktijk overdag aan de slag te gaan. Kortom wanneer de lock down wordt versoepeld en wij weer mogen behandelen, kunt u op twee locaties bij mij terecht.
In de avonduren in Vaassen en overdag in Wilp.
https://wilp.praktijkinfo.nl/
tussenstuk-tekst
SunfieldPhotography-Egbert-2
Tot binnenkort

Egbert vd Burgh
facebook instagram website email