Logo_liggend_blauw-geel

NIEUWSBRIEF 8 herfst 2022

Flyer voorkant
Aanbieders Bewust Gezond Markt
Lieve mensen,

Voor u ligt de achtste nieuwsbrief.Gezondheidsbeurs Brummen
De groep Bewust Brummen organiseert op zaterdag 8 okt in Brummen, De Bewust Gezond Markt. Van 11 uur tot ongeveer 16 uur bent u van harte welkom om je uitgebreid te laten informeren over gezondheid, voeding beweging leefstijl en vitaliteit. Er zijn circa 30 coaches, therapeuten en voedselaanbieders aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis. Zelf ben ik ook op deze beurs aanwezig. De markt wordt gehouden bij de grote kerk of wel de Pancratius kerk. Meer info kunt u vinden op mijn Instagram en facebook accounts.
vanderburghacupunctuur.

Hogebloeddruk

Hypertensie is een van de meest voorkomende ziekten op dit moment, naast antihypertensiva, op basis van een regelmatige en gezonde levensstijl, gecombineerd met traditionele Chinese geneeskunde behandeling, heeft het een goed effect op het beheersen van de bloeddruk en het verbeteren van de symptomen. Frequent gebruik van traditionele Chinese geneeskunde in plaats van thee kan ook een goede therapeutische rol spelen. Het volgende is een inleiding tot tien manieren om hypertensie te voorkomen en te behandelen met traditionele Chinese geneeskunde thee.
LET OP Onderstaande informatie komt uit China. In een goede toko zijn veel van deze producten te koop. Mocht je al bloeddrukverlagers gebruiken raadpleeg dan eerst je arts.Chrysantenthee
Chrysantenthee heeft een significant effect op patiënten met hypertensie en arteriosclerose. Het kan ook worden gedronken met chrysanten en kamperfoelie en zoethout met afkookselthee, die de speciale effecten heeft van platte lever en gezichtsvermogen, warmte en ontgifting. Het is raadzaam om kamille te nemen, de smaak is niet bitter, vooral de grote en kleine witte chrysanten geproduceerd in Suzhou en Hangzhou zijn de beste. Drink ongeveer 3 gram thee meerdere keren per dag.

Meidoornthee
Meidoorn bevat ingrediënten die de spijsvertering bevorderen, bloedvaten verwijden, de bloedsuikerspiegel verlagen en de bloeddruk verlagen. Tegelijkertijd heeft regelmatig drinken van meidoornthee duidelijke hulpeffecten voor de behandeling van hypertensie. Drink meerdere keren per dag 1 tot 2 verse meidoorn of rauwe meidoornschijfjes voor thee.

Sprinkhanenbloemthee
Sprinkhanenthee heeft een uniek therapeutisch effect op patiënten met hypertensie, en tegelijkertijd heeft sprinkhanenbloem ook het effect van het vernauwen van bloedvaten en het stoppen van bloedingen. Nadat je de sprinkhanenbloemen hebt geplukt en gedroogd, zet je ze meerdere keren per dag in kokend water om de thee te vervangen.

Lotusbladthee
Lotusbladinfusie en afkooksel hebben het effect van het verwijden van bloedvaten, het opruimen van warmte en het verlichten van warmte en het verlagen van de bloeddruk, tegelijkertijd is lotusblad ook een goed medicijn voor gewichtsverlies en vetverwijdering. Gebruik een half vel verse lotusbladeren, was en hak, voeg een geschikte hoeveelheid water toe om de thee van het nageslacht te drinken te koken, of gebruik gedroogde lotusbladeren om thee rechtstreeks te zetten, meerdere keren per dag.

Shou wu thee
Shou Wu heeft het effect van het verlagen van bloedlipiden en het verminderen van trombose. Voor mensen met verhoogde bloedlipiden is het effect van het drinken van Shou Wu-thee heel duidelijk. Neem 5 tot 10 gram shou wu, voeg water toe en kook gedurende 30 minuten en drink dan als thee na het opwarmen, meerdere keren per dag.

Kudzu thee
Kudzu-wortel heeft een duidelijke werkzaamheid bij de behandeling van hypertensie; Tegelijkertijd heeft het het effect van het verbeteren van de bloedcirculatie in de hersenen en speelt het een betere rol bij het verlichten van symptomen zoals hoofdpijn, duizeligheid, tinnitus en taillepijn veroorzaakt door hoge bloeddruk. Was 30 gram kudzu wortel, snijd in dunne plakjes, voeg water toe aan de kook en drink meerdere keren per dag als thee.


Lotus hart thee
Lotushart verwijst naar de blauwgroene kiem in het midden van het lotuszaad, de smaak is bitter, koud, heeft een bepaald effect van het verlagen van de bloeddruk, tegelijkertijd heeft het ook het effect van het opruimen van warmte, het kalmeren van de zenuwen en het versterken van het hart. Zet nakomelingenthee met 12 gram lotuszaadharten en kokend water meerdere keren per dag.

Cassia thee
Cassia zaden hebben anti hypertensieve, lipidenverlagende, lever-clearing en eye-clearing effecten. Drink meerdere keren per dag 15 tot 20 gram cassiazaad in water in plaats van thee.Maïs snorharen thee
Maïssnorharen heeft een goed effect van het verlagen van de bloeddruk en heeft ook anti diarree, hemostase, diurese en maagvoedingseffect, in de klinische toepassing van maïssnorharen om oedeem veroorzaakt door nefritis en hypertensie te behandelen is bijzonder duidelijk. Drink meerdere keren per dag 25 tot 30 gram thee.Stagiair
In het proces van een continue kwaliteitsverbetering kan vanaf heden een stagiair tijdens uw behandeling aanwezig zijn. Dit kan een eerste-, tweede- of derde jaars student zijn die studeert aan door het CIPON geaccrediteerde opleiding instituut voor Chinese geneeswijzen. Mocht u bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiair? Laat het mij dan even weten. In ieder geval bedankt voor uw begrip en medewerking.Verzekering
Ook dit jaar hebben we weer te maken met de ziektekosten "stoelendans". De aanvullende verzekering worden ook nu aangepast hetzij in de dekking of anders wel in de premie.
Mijn advies is om daar goed aandacht aan te besteden.SunfieldPhotography-Egbert-2
Stagevignet
Blijf gezond

Egbert van der Burgh
facebook instagram website email 
Email Marketing Powered by MailPoet