Logo_liggend_blauw-geel

NIEUWSBRIEF 6 herfst 2021

Lieve mensen,

Voor u ligt de zesde nieuwsbrief. Het zijn roerige tijden ook nu weer worden we geconfronteerd met maatregelen. Een aantal van u zijn al getooid met een mondkapje de praktijk in gekomen. Tijdens de behandeling mag het mondkapje af natuurlijk, immers u zit dan op de stoel of ligt op de behandeltafel. Af en toe meet ik ook het CO2(Kooldioxide) gehalte in de kamer. Indien deze te hoog wordt zal ik vooral ook na de behandeling de ramen open zetten.
Blijf thuis als u verkouden bent of test u indien mogelijk thuis met een snel test.

Stagiair
In het proces van een continue kwaliteitsverbetering kan vanaf heden een stagiair tijdens uw behandeling aanwezig zijn. Dit kan een eerste-, tweede- of derde jaars student zijn die studeert aan door het CIPON geaccrediteerde opleiding instituut voor Chinese geneeswijzen. Mocht u bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiair? Laat het mij dan even weten. In ieder geval bedankt voor uw begrip en medewerking.

Verzekering
Ook dit jaar hebben we weer te maken met de ziektekosten "stoelendans". De aanvullende verzekering worden ook nu aangepast hetzij in de dekking of anders wel in de premie.
Mijn advies is om daar goed aandacht aan te besteden.

Extra locatie
Momenteel ben ik in gesprek met de eigenaar van fitness centrum Fit & Fun in Eerbeek.
In de toekomst kan ik daar dan gebruikers van dit centrum de mogelijkheid bieden om een behandeling te krijgen. Maar ook anderen die geen fitness abonnement hebben kunnen hier dan terecht. Zodra ik meer weet laat ik dit weten.

TIP
Onlangs kwam ik een interessant artikel tegen m.b.t. het kruid Cistus incanus. Dit kruid is ook onder de naam Cystus 052 in de winkel te kopen. Het Helmholtz Zentrum in München heeft dit kruid op zijn werking onderzocht. Het schijnt dat het de spikes van een virus kan "inpakken" waardoor de spike de lichaamscel niet kan binnen dringen. Proefpersonen die deze infusie (Thee) namen waren binnen drie dagen van de verkoudheid af. Normaal kan een verkoudheid tien dagen duren.
tussenstuk-tekst
SunfieldPhotography-Egbert-2
Tot binnenkort en blijf gezond

Egbert van der Burgh
facebook instagram website email